Personlig inredningsstil slår allt

Den bästa inredningsstilen är den som är ens egen! Det har blivit allt mer populärt att blanda gamla loppisfynd med moderna designmöbler men det funkar minst lika bra med en maximalisk inredningsstil fylld av färg!

Bara du sätter gränserna för vad du tycker är snyggt och passar i ditt hem, kolla in riktigt snygga möbler online hos MallofDesign för att hitta något nytt till hemmet!

Mix inredning hos bloggaren Isabelle

En som verkligen har tagit till sig det där med personlig stil är bloggaren Isabelle Pedersen, som Expressen skriver en artikel om. Hon berättar att hennes inredningsstil har förändrats över åren och har gått från färgrik inredning till en mer romantisk stil kantad av vintage. Isabelle menar på att hennes inredning i hemmet också kan uppfattas som eklektisk där hon försöker uppnå en personlig stil med en galen mix av det som hon håller kärt och tycker är snyggt. Vintage och det romantiska blandas med olika loppisfynd, saker som har affektionsvärde för henne och designmöbler, samtidigt som hon gillar bohemiskt och avskalad skandinavisk design. Låter det snurrigt? Så kan det vara med inredning, man behöver inte följa alla trender utan det bästa är att gå på det som man själv gillar.

Inspireras av maximalisk inredning

Ett annat exempel på att det bästa är att gå sin egen väg när det gäller inredning är en spexig lägenhet på Södermalm i Stockholm som tidningen Café skriver om. I den bara 56 kvadratmeter lilla, eller stora, lägenheten ryms det mesta som inte hör i ihop – och blir helt perfekt! En rödprickig vägg blandas med vitt kakel, det hänger en skyltdockas ben ner från taket, två orangea soffor, gröna köksluckor blandas med en vit stor prydnadsfågel. Med färgglada soffkuddar i en grön sekelskiftessoffa och mängder av tavlor med grafiska print skapas en perfekt stil för Kevin Odelberg och Kristina Edell som bor i lägenheten, so med sitt intresse för färg, form och maximalisk stil skapat sitt eget drömhem.